25 October 2012

Hi


assalammualaikum...

lama sangat dah dok tinggal blog blog ni,
ini bukan post nak update pon.

lebih 4 tahun dh ngan blog ni, sedih happy marah kecewa semua aku campak dalam ni.

guess, this is the time for the final post?

thank you for following, for reading, for commenting this blog after all these years.

terima kasih banyak2.

buat masa sekarang n taktaw sampai bila, i wont be updating the blog anymore.

terima kasih lagi semua.

lots of love,
me.

29 July 2012

A Month Have Passed


Peace be upon you people!

Konon je post sebelum ni berkata kata nak rajin blog rajin untuk june. Now, july pon dah bakal berakhir and august dah nak menjelma. Dah puasa pon! pemalas sangat terserlah disitu.

Anyway, a month have passed since my engagement day on 30th June 2012 :) oh ye gua dah bertunang dengan manusia yang racun and penawar juga dlm hidup ni and yang selalu disebot, dipuji, dimaki dalam blog sepanjang 3 tahun setengah berkenalan ngan dia.

Sebulan dah berlalu rupanya. And insyaAllah tahun depan, we might take the next step to marriage plak. insyaAllah. Sila doakan kami dimurahkan rezeki and dilanjutkan jodoh and dipanjangkan umur.

Maka, aku mmg dh takde kerajinan nak upload gamba lagi2 edit so aku sertakan gamba yang penting2 je lah.

with Ahjelan's cousies, sisters and sil

buah hati beta. thanks girlfriends for making the day more meaningful!

bouncer bouncer gua

soon to be family? *gatai*

my awhsome-possum family :D




last but not least, thank you for everyone, especially my dearest LL's Clan for making that day happened. without your guys help, i know the kenduri wont run smoothly as it does. thanks to bonda, for her patience and also bling-bling *ehem* for the caterer and such. thanks to friends for driving far away just to attend this small ceremony, solehah even flied from aussie, farah from jb, nalini from perak and hana n nals even stay the night before. thanks to Ahjelan for willingly to make me his soon to be wife (bahahaha) and to his family for welcoming me into their big family (not yet but soon). THANKS!

tunggu next year la pulak for the major and big event! bahahha.

pergh. aku dah bakal kawen?

pergh.



24 June 2012

5 Days


peace be upon you :)

i have no extra feeling. just chill like every other day. only, i do feel afraid to lose everything that i am accustom with for this 23 years of my life. it will be different i know.

this is a big thing for me, no stupid reason to ditch and go.

so, not going to blog ne more for this 5 days. see you in sunday! good day :)